Sportstøy til

turneringer og arrangementer

Noen arrangementer er så kule at de fortjener sportstøy med ekstraordinært stilig design. Det kan vi fikse. Ta kontakt, si hva dere vil ha og om dere har noen tanker om hvordan det kan se ut så lager våre internasjonale designere et gratis og uforpliktende design dere ikke vil si nei til. Det blir ikke enklere enn det. Vi skal være din foretrukne partner. Det betyr at vi er helt i toppen både på pris, kvalitet og levering.

Unike drakter til

Turneringer

Lave priser

Hero+ tilbyr konkurransedyktige priser som ikke står tilbake for noen. Våre lave priser stammer fra effektivisering og kutting av unødvendige ledd mellom de som faktisk produserer klærne og klubben.

Ubegrenset design

Sammen med dere lager vi en drakt som ikke står tilbake for noe. Vårt team av designere samarbeider med dere for å komme frem til en drakt det svinger av!

Dedikert support

Selv om vår bestillingsprosess er lagt opp til enkel selvbetjening forstår vi at i virkeligheten så trengs det av og til skreddersøm. Hos hero+ får du direkte kontakt med en kundeansvarlig for din turnering. Ring, mail eller dropp innom så avklarer vi det meste på strak arm.

Kvalitet

Hero+ bruker kun underleverandører som opererer i det øvre skiktet av kvalitetsskalaen. Fabrikkene hero+ produserer hos har vi personlig inspisert for å forsikre oss om at arbeids- og lønnsforholdene er der de skal være. Du kan handle trygt hos oss!

Leder av norsk idrettsklubb:

Med Heroes på laget, har vi fått drakter

våre spillere og sponsorer elsker,

og samtidig spart klubben for tid og store kostnader.