Vi ønsker å samarbeide

med deg og din klubb

Det skal være enklere, bedre og mer kostnadseffektivt å ha klubbavtale med oss.

Vår målsetning er å være den leverandøren som forstår og møter deg, din klubbs og utøvernes behov best.

Unike drakter til idrettslaget

Klubbavtale

Vi ønsker å gi våre klubbkunder en fantastisk kundeopplevelse. Løsningen vår på for bestilling og produksjon av drakter for klubber er raskere, enklere og mer rasjonell enn den som tilbys av våre konkurrenter. Vårt bidrag til deres klubb er at vi kan levere en drakt som er kvalitetsmessig bedre samtidig som den er tøff og fin og se til, en drakt spillerne føler seg vel i. En drakt for små og store helter!

For bestilling av produkter fra klubbkolleksjonen for klubbens medlemmer oppretter vi en egen nettbutikk der medlemmene kan bestille det de ønsker. Vi anbefaler å sette opp tre ulike utstyrspakker, i tillegg til at produktene kan bestilles frittstående. Dette ser vi bidrar til at medlemmene kjøper de samme produktene og klubbene får et mer unisont og helhetlig uttrykk. Noen av produktene produseres i små kvantum og sendes rett hjem til medlemmene, mens andre krever større ordrer som gjør at vi samler opp og sender samlet til klubbhuset.

Lave priser

Hero+ tilbyr konkurransedyktige priser som ikke står tilbake for noen. Våre lave priser stammer fra effektivisering og kutting av unødvendige ledd mellom de som faktisk produserer klærne og klubben. Lave priser betyr mindre dugnad og mer fotball for klubben!

Ubegrenset design

Sammen med dere lager vi en drakt som ikke står tilbake for noe. Vårt team av designere samarbeider med dere for å komme frem til en drakt det svinger av!

Dedikert support

Selv om vår bestillingsprosess er lagt opp til enkel selvbetjening forstår vi at i virkeligheten så trengs det av og til skreddersøm. Med klubbavtale fra hero+ får du direkte kontakt med en kundeansvarlig for din klubb. Ring, mail eller dropp innom så avklarer vi det meste på strak arm.

Kvalitet

Hero+ bruker kun underleverandører som opererer i det øvre skiktet av kvalitetsskalaen. Fabrikkene hero+ produserer hos har vi personlig inspisert for å forsikre oss om at arbeids- og lønnsforholdene er der de skal være.

Leder av norsk idrettsklubb:

Med Heroes på laget, har vi fått drakter

våre spillere og sponsorer elsker,

og samtidig spart klubben for tid og store kostnader.