Simon Sakkestad

Daglig leder og sportsidiot

Simon er en lagspiller som elsker idrett og spesielt fotball. Han er spillende trener, og elsker å bygge ting – analogt og digitalt. Simon er utdannet siviløkonom med mastergrad i ledelse, finans og strategi. Han er spesielt serviceorientert og er spesielt opptatt av å sikre at Hero+ forstår sine kunders behov og problemer best, for kun på den måten kan Hero+ bli det beste alternativet.
Simon går i ilden for kundene, men motiveres og av å jobbe analytisk og med fokus på målbare økonomiske effekter, og kjenner sterkt på gleden av å lede et selskap som skal gi mer for mindre til norsk breddeidrett – klubbene fortjener det, utøverne fortjener det og foreldrene fortjener det.

Tobias Mørland Kvaslerud

Forretningsutvikler og sjefstester

Tobias er treningsnarkoman, elsker all ballidrett, og har to små sønner som spiller fotball. Han er ikke vanskelig å spørre når potensielt nytt tøy eller utstyr skal testes. Tobias har master i strategi og finans fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har mange års ledererfaring fra management consulting i PwC og forretningsutvikling & strategilederposisjoner fra industrien. Tobias hoppet av trygg karriere i forretningsverden for å bruke sin kompetanse i krysningspunktet mellom sin lidenskap (sport) og forretningsutvikling. Han har brukt sin profesjonelle kompetanse til å bygge en operasjonsmodell som gir mer for mindre til norsk breddeidrett og grasrot.

Om oss

Hvorfor er det så vanskelig å finne ut hva unikt sportstøy koster?
Hvorfor må høy kvalitet og unikt design koste så mye?
Hvorfor er det ingen som gjør det enkelt for meg å bestille?
Disse spørsmålene var starten på sportsmerket Hero+

Hvorfor?

Når vi satt oss inn i dette markedet så vi at det burde være mulig å bruke teknologi til å gjøre en del ting enklere og dermed kunne levere høykvalitetsprodukter med enestående designmuligheter til konkurransedyktige priser.
Vi er, og har alltid vært, aktive i breddeidretten. Dette gjør at vår visjon om å bringe inspirasjon og økt idrettsglede til små og store helter var en naturlig retning fra dag en. Gjennom produkter som er av samme kvalitet som de tradisjonelle heltene bruker, enestående designere og gode bestillingsløsninger skal vi levere dette til det kostnadsnivået som klubber og utøvere fortjener. Alt vi jobber for og mot orienteres rundt våre kunder, som for oss først og fremst er idrettsutøvere og klubber.

Hva?

For utøvere er det først og fremst design og prestasjonsegenskapene for sportskolleksjonen som er viktig. Derfor består vår kolleksjon av bekledning som er utviklet for å holde utøvere avkjølte med lette og pustende tekstiler i kamp og på trening. Teknologien vi anvender i våre produkter er kompleks og tilpasset norske utøvere og norsk klima.
For idrettsklubber er sportskolleksjonens utvalg og kvalitet viktig. Videre er totalkostnad som inkludert direkte og indirekte tid og kostnader avgjørende. Vår bestillingsløsning for klubb (app.heropluss.no), nettbutikk for medlemmer og sportskolleksjon er laget slik at vi skal være klubbens førstevalg.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bærekraft og etiske retningslinjer

Bærekraft er viktig for oss. For oss handler bærekraft om mange ting.
Vi skal ikke lage mer sportstøy enn de våre kunder har behov for. Vi har ikke varelager, men produserer alt på bestilling slik at vi unngår overproduksjon. Ingenting er tristere enn om vi lager sportstøy som ikke blir brukt av heltene. Når vi velger ut våre underleverandør ender vi ikke opp med de billigste, men de som både har høy kvalitet på produktene og gir oss en tilstrekkelig trygghet på at de følger vestlige etiske retningslinjer i forhold til arbeidsvilkår.

Vi besøker selv våre leverandører for å verifisere at dette stemmer, men siden vi er en liten organisasjon med begrenset mulighet til dette er vårt viktigste tiltak å velge leverandør der våre internasjonale  konkurrenter jevnlig foretar ikke-varslede revisjoner. Det er viktig for oss at måten vi driver butikk på møter de strengeste samfunns- og miljøhensyn. For oss er dette selvsagt.

Vi holder til i Stavanger og har for tiden kontorlokaler og show room i et kontorfelleskap med oppstartsbedrifter sentrum. Adressen er Heroes AS, Jens Zetlitz gate 25, 4008 Stavanger.