Teknologi

I Heroes tror vi på at spillere og utøvere bryr seg sterkt om kvalitet og design. Vi tar stolthet i vår sportskolleksjon, og gjør vårt ytterste for å sikre at spillere og utøvere har det har det beste.

For vår custom design kolleksjon, har vi tatt i bruk avansert teknologi og høykvalitetstekstil. For å kunne tilby det vi mener er det beste, anvender vi sublimeringsteknologi.

Det er mange grunner til å velge sublimeringsteknologi, uavhengig av sport og nivå. Vi bruker kun høykvalitets tekstiler som er optimale for sport for å kunne tilby pustende og lett sportstøy. Med sublimeringsteknologi forringes ikke bevegelighet, elastisitet, varighet eller pusteegenskaper i de områdene hvor det er designelementer.

Sublimering

Tradisjonell print og trykk på sportstøy dekker tekstilen med blekk eller plast, noe som hindrer luft eller fuktighet til å passere. Sublimeringsprosessen farger stoffet uten at det går utover stoffets pusteegenskaper. Hver enkel tråd blir fargelagt, og av den grunn er det ingen avskalling, bleking eller merkbar fargeendring. I sublimeringsprosessen varmes stoffet opp i kombinasjon med trykk så er design elementet blitt en del av stoffet. Stoffet designelementer vil derfor oppleves og kjennes som sømløst og integrert i stoffet. For kvalitetsdesign på pustende tekstiler, er sublimering overlegent.

Fordeler
  • Designmulighetene er enestående og ubegrensede, fra enkle farger og former til nyanserte skygger og fotografiske bilder
  • Logo, navn, sponsorer kan integreres i stoffet i alle farger og kombinasjoner
  • Produksjonsprosessen er langt mer kostnadsrasjonell, noe som gjør at vi kan benytte oss av høykvalitetsstoff til en svært konkurransedyktig pris
  • Kan spare klubber for vesentlige direkte og indirekte kostnader og tid som følge av en langt mer kostnadsrasjonell prosess
Vi kan tilby

identisk design som dere har i dag eller hjelpe dere med å oppdatere design. Det følger ingen merkostnader for brodering, trykk eller printing, etc., fordi alle designelementer, inkludert mønster, er integrert i stoffet som gir sportstøyet et profesjonelt og sømløst uttrykk.

Stoff av svært høy teknisk kvalitet

Sportstøyet er av lett, pustende, funksjonelt og bevegelig stoff. Alle designelementer som klubbnavn, sponsorer, motto at annet er integrert i stoffet. Dette gjør at hele trøyen er like pustende, bevegelig og funksjonell. 

Vår teknologi gjør at det ikke er begrensninger på farger, fargekombinasjoner og mønster.

Du kan beholde de fargene og mønstrene du har i dag, eller utforske mulighetene. Uansett er vi sikre på at du blir svært fornøyd med uttrykket våre drakter gir, uavhengig av fargepalett og mønster.

Legg også merke til muligheten for subtile og nyanserte overganger

Sponsormuligheter

Med bakgrunn i vår teknologi, kan en langt større andel av drakten vies til sponsorer uten at det går utover stoffets prestasjonsegenskaper, som er tilfelle ved påført trykk. Kvaliteten på logoene er identisk vask etter vask.

Designelementer «overalt»

Ønsker å du for eksempel å legge til en liten logo på ermet (eller hvor som helst), klubbens verdier eller motto, så er det selvfølgelig mulig

Med assistanse av profesjonelle

Vi har profesjonelle designere som hjelper din klubb med et fantastisk design for din nye kampdrakt, bortedrakt, treningstøy eller annet.

Profesjonell hjelp er en del av vårt verdiforslag.